Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
2. května 2019 2:59
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Strážci Galaxie 3 se začnou natáčet už v příštím roce s režisérem Jamesem Gunnem. Jak příběh ovlivní události Endgame?

Strážci Galaxie 3 se začnou natáčet už v příštím roce s režisérem Jamesem Gunnem. Jak příběh ovlivní události Endgame?
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Opět jsme si pro tebe přichystali dávku skvělých filmových i seriálových zpráv.

Máme tu další přehled novinek ze světa filmu a seriálu. I dnes se v naší pravidelné rubrice Snídaně s Filmkultem dozvíš všechny podstatné informace z posledních dní.

Avengers: Endgame možná ohlásilo příchod Namora

Vzpomínáš si na moment z Avengers: Endgame, kdy Natasha mluvila s ostatními hrdiny prostřednictvím hologramu? Okoye v této scéně vzpomněla, že u pobřeží Afriky zaznamenali podmořské zemětřesení, což by klidně mohlo značit přítomnost Namora (podvodní mutant se schopnostmi přibližně jako Aquaman), který se několikrát objevil v komiksech Black Panthera.

Práva na sólovku Namora jsou momentálně v rukou Universal Pictures, v týmovkách se ale objevit může. A pokud nebude v pokračování Panthera, měl by být v dvojce Doctora Strange.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Marvel Digital Comics

Autoři 21 Jump Street a Lego Movie vytvoří komiksové seriály pro Sony

Režiséři a scénáristé Phil Lord a Chris Miller (21 Jump Street, The Lego Movie) se dohodli se společností Sony Picture Entertainment na pětileté spolupráci, při které budou vytvářet a rozvíjet televizní projekty založené na postavách z Marvel Comics.

Zapojeni budou však i do výroby seriálů z komiksového světa Sony, kam patří i Spidey či Venom. Snad se v jejich podání dočkáme tedy nějakého rozšíření animáku Spider-Man: Into the Spider-Verse.

Strážcovia Galaxie 3 sa začnú natáčať už budúci rok s režisérom Jamesom Gunnom. Ako príbeh ovplyvnia udalosti Endgame?
Strážcovia Galaxie 3 sa začnú natáčať už budúci rok s režisérom Jamesom Gunnom. Ako príbeh ovplyvnia udalosti Endgame? Zdroj: Sony Pictures Animation

Guardians of the Galaxy 3 by se mohlo natáčet už v příštím roce

Vyhozen a opět najatý režisér James Gunn momentálně pracuje na The Suicide Squad, následně by se však měl vrhnout na komiksovku Guardians of the Galaxy 3. Kdy se tak ale stane? Podle nejnovějších informací by se mohlo začít natáčet už příští rok, ale pokud k tomu opravdu dojde, bude to těsné.

Na před-produkci Guardians by musel pracovat ještě během natáčení The Suicide Squad (start je naplánován na podzim 2019), přičemž by snímek natáčel až poté, co by DC projekt putoval do fáze postprodukce. Stále se to však může změnit a natáčení trojky Guardians se ještě posune.

Také zůstává záhadou, zda s týmem Star-Lorda zůstane i Thor, který se k němu na konci Endgame přidal a označil ho za Asgardians of the Galaxy. Zapomínat netřeba ani na Gamoru, která pochází ještě z doby před prvními Strážci, takže si nepamatuje a necítí nic, co se stalo potom. V podstatě je to zcela jiná osoba, než jakou ji známe od začátku.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Marvel Studios

Daisy Ridley sa stává Hamletovou Ofélií

Společnost IFC Films zveřejnila nový trailer pro romantické drama Ophelia. To bude vycházet z knihy Lisy Klein, která pracuje s premisou známé hry Hamlet od Williama Shakespeara, ale román se od klasické hry velmi liší. Celý děj je totiž vyprávěn právě z pohledu Ofélie, Hamletovy lásky.

Režíruje Claire McCarthy (The Turning) a zahrají si Daisy Ridley, George MacKay, Naomi Watts, Clive Owen, Tom Felton či Devon Terrell. Americká premiéra je naplánována na 28. června 2019.

Domů
Sdílet
Diskuse