Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. května 2019 11:37
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Desetitisíce fanoušků Liverpoolu zpívaly You'll Never Walk Alone po výhře nad Barcelonou spolu s dojatými hráči

SPORT
Uložit Uložené

Fanoušci takový večer nečekali ani v nejkrásnějších snech.

Liverpool včera večer dokonal perfektní obrat v semifinálové odvetě proti Barceloně a postoupil do finále Ligy mistrů. Celou obranu Katalánců překvapil před čtvrtým gólem obránce Trent Alexander-Arnold, který rozehrál rohový kop, zatímco Marc-André ter Stegen si ještě rozestavoval svou defenzivu.

Divock Origi díky zmatku v šestnáctce neměl problém míč poslat do sítě, a tak si Barcelona nemůže po zahanbujícím skóre 4:0 příliš vyskakovat.

Internet mezitím zasypaly tisíce reakcí, obrázků či videí, ale zřejmě to nejkrásnější sdílel samotný anglický klub. Liverpool natočil, jak si hráči společně s desítkami tisíci fanoušků na tribunách zazpívali ikonickou skladbu You'll Never Walk Alone.

Zpíval ji Jurgen Klopp bok po boku s Mohamedem Salahem i Virgilem Van Dijkem a fanouškům Barcelony na druhé straně zůstaly jen oči pro pláč. Pokud jsi však fandil Angličanům, připrav se na pořádně husí kůži.

Domů
Sdílet
Diskuse