Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. května 2019 17:49
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Bradavky za 500 tisíc dolarů: Cardi B odhaluje cenu rubínů na šatech z Met Gala, které byly inspirovány feminismem

MÓDA
Uložit Uložené

Další ročník Met Gala byl opět v první řadě o tom, komu se podaří překvapit nejvíce. Jednou z adeptek na vítězství je pravděpodobně i Cardi B.

Met Gala je charitativní bál, kterého se účastní nejznámější americké celebrity hudebního průmyslu. Kromě podpoření dobré věci je neodmyslitelnou součástí i přehlídla honosných a občas i bizarních outfitů. Výjimkou nebyl ani aktuální ročník, přičemž mezi nejvýraznější patřila určitě raperka Cardi B.

Doporučeno
Katy Perry převlečená za lustr a Kanye West v bomberu za tisícovku. Co předvedly známé tváře na Met Gala 2019? Katy Perry převlečená za lustr a Kanye West v bomberu za tisícovku. Co předvedly známé tváře na Met Gala 2019? 7. května 2019 12:57

Její gigantické červené šaty bylo nutné zeširoka obcházet, aby se jim ani majitelce nic nestalo. Podle dostupných informací se na jejich vzniku podílelo 35 lidí a celé to trvalo přibližně 2 000 hodin. Přehlédnout se nedaly i červené rubíny na bradavkách, o kterých jsme však původně věděli jen to, že byly určitě drahé.

Portál Vogue nyní informuje, že každý drahokam měl hodnotu 250 tisíc dolarů. V rozhovoru to reportérce prozradila samotná Cardi, která ještě žertovala, že kdyby je ztratila, musela by prodat pár Birkin kabelek. Zároveň raperka odhaluje, že ji inspiroval feminismus a chtěla tak reflektovat ženskost v tom nejčistším významu.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

KKC MOMMA

Príspevok, ktorý zdieľa MOSTHATEDCARDI (@iamcardib),

Domů
Sdílet
Diskuse