Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. května 2019 9:27
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Novým Batmanem by se měl stát Robert Pattinson známý ze ságy Twilight

Novým Batmanem by se měl stát Robert Pattinson známý ze ságy Twilight
Zdroj: Warner Bros. Pictures / DC
FILMY A SERIÁLY ROBERT PATTINSON
Uložit Uložené

Byl bys s takovým výběrem spokojený?

Od sex symbolu po symbol netopýra. Takto označuje potencionálního Batmana Roberta Pattinsona portál Variety, podle jehož zdrojů už herci agenti aktivně vyjednávají jeho možné zapojení do nového snímku s Batmanem pod taktovkou Matta Reevese (Planet of the Apes).

Žezlo ochránce Gothamu naposledy držel talentovaný herec i režisér Ben Affleck. Toho jsme v roli Batmana mohli vidět v trojici filmů. Konkrétně šlo o Batman vs. Superman: The Dawn Of Justice, Suicide Squad a Justice League.

Affleck se koncem letošního ledna k premiéře nové Batmanovky vyjádřil s radostnými slovy, ale zároveň potvrdil, že už s ním ve filmu počítat nemůžeme. Ještě před jeho vyjádřením a především po něm se komiksoví nadšenci dohadovali o tom, kdo asi tak ztvární nejbližšího Batmana.

Novým Batmanom by sa mal stať Robert Pattinson známy zo ságy Twilight
Novým Batmanom by sa mal stať Robert Pattinson známy zo ságy Twilight Zdroj: Warner Bros. Pictures / DC

Pokud jsou informace portálu Variety správné, čerstvým ochráncem města Gotham, ve kterém se vždy hemžilo množství zločinců, se stane právě Robert Pattinson. Warner Bros. se k této možnosti sice zatím nevyjádřil, ale zdroje blízké Variety prozradily, že Pattinson je volbou číslo jedna a vyjednávání se studiem by mělo být již brzy ukončeno.

Doporučeno
Filmy nadupaný rok 2024: Podívej se, na které filmy se můžeš těšit. Přijde Zendaya, Pattinson i Chalamet Filmy nadupaný rok 2024: Podívej se, na které filmy se můžeš těšit. Přijde Zendaya, Pattinson i Chalamet 27. prosince 2023 7:00

Pattinsona jsi mohl naposledy vidět například ve festivalovém dramatu Damsel (2018) či v dobrodružném filmu The Lost City of Z (2016). Celosvětově ho určitě ale nejvíce proslavila poměrně kritizovaná sága Twilight, kde ztvárnil upíra Edwarda Cullena.

Od Twilightu se však Pattinson posunul skutečně daleko a jako herec opravdu dozrál, o čemž svědčí i fakt, že si ho do svého připravovaného projektu vybral sám Christopher Nolan. Datum premiéry nového Batmana je předběžně stanoveno na 25. červen 2021.

Takto nějak by mohl vypadat nový Batman podle představy umělce jménem BossLogic

Domů
Sdílet
Diskuse