Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. května 2019 20:58
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Ridley Scott zrežíruje pokračování Promethea a Covenanta. Teď se píše scénář

Ridley Scott zrežíruje pokračování Promethea a Covenanta. Teď se píše scénář
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Disney dostálo svého slibu a plánuje univerzum Aliena rozšířit. Bude to však s Ridleym.

Nevím, jak vy, ale já osobně jsem z této novinky spíše smutný. Variety informuje, že ke 40. výročí Vetřelce si pro nás Disney a Ridley Scott přichystali překvapení. Sám tvůrce série zrežíroval třetí prequelový film, pro který se momentálně píše scénář. Žádné další informace bohužel nejsou známy a my tak ani nevíme, zda se bude Disney držet původních Scottových plánů, nebo to celé překopali.

Pravděpodobně všichni doufáme, že pokračování Covenanta a Promethea bude zcela jiným filmem než u jeho předchůdců a my se konečně dočkáme skvělého Vetřelce. Nicméně, je nesmírně náročné předpokládat, že se to stane pod režijním vedením Ridleyho Scotta. Ten v očích mnoha fanoušků už ságu stihl potopit ke dnu.

Scott říká, že chystají něco nového, protože napodruhé či napotřetí už to není tak děsivé a vůbec to není ono. Jsme zvědaví, zda jde jen o další prázdné kecy, nebo se série transformuje. Na rozdíl od takového Terminátora (který to nedokázal ani s Dark Fate, viz trailer), to však Alien nepotřebuje.

Chyba není ve značce a v tom, jak se stále prezentuje, protože to samo o sobě funguje. Chybu by měl Ridley hledat někde jinde (recenze by mu měly minimálně napovědět). Stejně tak by mu měly napovědět tržby, které byly v případě obou posledních snímků dost bídné.

Domů
Sdílet
Diskuse