Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. července 2019 10:54
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Kendall Jenner, Justin Bieber i Demi Lovato kritizují Taylor Swift. Prý si nevážila svých přátel

HUDBA
Uložit Uložené

Situace spojená s prodejem práv na všechny nahrávky Taylor Swift od roku 2006 do 2017 se obrátila proti samotné zpěvačce.

Taylor Swift kolem sebe v posledních dnech rozběhla pořádnou dávku kontroverze, když svého bývalého manažera obvinila, že práva na celou její tvorbu od roku 2006 až do 2017 prodal člověku, který ji údajně roky šikanoval.

Doporučeno
Taylor Swift ztratila práva na většinu své tvorby. Píše o šikaně od Kanyeho Westa, obul se do ní i Justin Bieber Taylor Swift ztratila práva na většinu své tvorby. Píše o šikaně od Kanyeho Westa, obul se do ní i Justin Bieber 1. července 2019 10:34

Známý manažer úspěšných hudebníků Scooter Braun totiž za 300 milionů koupil vydavatelství Big Machine, v rámci nějž měly největší hodnotu právě samotné nahrávky Taylor Swift a také možnost jejich distribuce.

Zpěvačka v dlouhém příspěvku napsala, že se naplnil nejhorší možný scénář. Zároveň tvrdí, že o tomto prodeji předem nevěděla a považuje to za podraz, protože nedostala možnost nabídnout více peněz a zachránit tak většinu své diskografie.

K situaci se vyjádřil i dnes už bývalý majitel prodaného vydavatelství Scott Borchetta, který uvedl na pravou míru pár faktů. Z těch vyplývá, že Taylor Swift musela o všem vědět předem, neboť jí on sám psal a s prodejem seznámil i jejího otce. Také tvrdí, že populární zpěvačka dostala možnost své nahrávky odkoupit minimálně dvakrát, pokaždé však odmítla.

V showbyznysu se vytvořily dva tábory, jeden je na straně Swift a druhý na straně Scootera Brauna. Jako první se vyjádřil Justin Bieber, kterému dělá nový majitel vydavatelství Big Machine manažera. Po sérii pochybných vyjádření jsme se od zpěváka dočkali komplexní odpovědi, kde se postavil za Brauna a nechal se slyšet, že podobně jako jemu, i Taylor vždy kryl záda.

Přidala se i manželka Scootera, která nezapomněla připomenout, že Taylor nemá právo mluvit o šikaně někoho jiného, když sama sbírá a opouští přátele jednoho za druhým. Toto vyjádření podpořily i Kendall Jenner a Demi Lovato, která se postavila za Brauna, neboť je podle ní dobrý člověk.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

@taylorswift, I’m here to talk privately anytime.

Príspevok, ktorý zdieľa Yael Cohen Braun (@yael),

Přidává se i zpěvačka Sia 

 Opačný názor má například zpěvák Todrick Hall, který dokonce označil Brauna za homofobního, jehož jediný cíl je bohatství. Minimálně první část věty by neměla být založena na pravdě, protože Demi Lovato tvrdí, že by s ní v tom případě nedělal, protože je sama členkou LGBTQ+ komunity. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

I said yes! ✉ Link to full video in my bio! #taydrick @taylorswift

Príspevok, ktorý zdieľa TODRICK (@todrick),

Za Taylor se postavila i raperka Iggy Azalea, která poukazuje na důležitost toho, aby interpreti vlastnili práva ke svým nahrávkám. Zároveň si myslí, že byla její kolegyně oklamána a všichni zúčastnění obchodu museli o všem vědět mnohem dříve, neboť takové prodeje se vyjednávají měsíce. 

Alessia Cara, Brendon Urie i Jack Antonoff brání Swift. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

B-Swift

Príspevok, ktorý zdieľa Panic! At The Disco (@panicatthedisco),

Domů
Sdílet
Diskuse