Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. července 2019 7:09
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Neymar zavěsil na Instagram fotku v dresu FC Barcelona s tajemným vzkazem

SPORT
Uložit Uložené

Brazilec by se prý rád vrátil do katalánského velkoklubu.

Neymar si svou budoucnost představuje zpět v Barceloně. Brazilec zůstal v posledních dnech v rodné zemi na eventu organizovaném značkou Red Bull, kterému dávno předtím propůjčil svou tvář, a tak se nezúčastnil úvodního tréninku předsezónní přípravy v Paříži. Klub ho za nepřítomnost pokutoval a teď to vypadá tak, že válka teprve začala, píše Goal.


Fotbalista zavěsil na svou instagramovou story provokativní video, ve kterém můžeš pozorovat Neymara v dresu FC Barcelona. V rohu plakátu svítí biblický citát o tom, jak žádná zbraň vytvořená proti němu jej nemůže porazit. Zřejmě tím naráží na své kritiky, protože nepřejících se v posledních dnech vyrojilo víc než dost.


Aby toho nebylo málo, Neymar na tiskové konferenci v rámci zmíněného eventu vyprávěl, který moment ze své kariéry považuje za vůbec nejlepší. Opět se nezdržel provokace, když prohlásil, že nejlepším momentem byl obrat FC Barcelona proti PSG. „Moje nejlepší vzpomínka ze šatny? Zřejmě ta, když jsme s Barcelonou porazili PSG. Tehdy jsme všichni oslavovali jako blázni,“ zakončil.

Barcelona čerstvě finalizovala přestup Antoinea Griezmanna z Atlética Madrid za 120 milionů eur, a tak není známo, jak si prezident Bartomeu představuje příchod milovaného i zatracovaného Brazilce. Ztracený syn se pravděpodobně bude muset dohodnout s PSG, aby ho uvolnili, a Barcelona zároveň musí vymyslet nabídku, kterou Pařížané nemohou odmítnout.


Domů
Sdílet
Diskuse