Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. července 2019 9:52
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Özila přepadli maskovaní muži s noži, spoluhráč Kolašinac vyběhl z auta a útočníky odehnal holýma rukama

SPORT
Uložit Uložené

Hráči Arsenalu Londýn zažili nepříjemné chvíle.

Dvojice fotbalistů Arsenalu zažila v posledních hodinách přepadení přímo na rušné silnici britské metropole. Incident se odehrál na Platts Lane nedaleko Golders Green krátce po páté odpoledne, informovalo BBC.

Mesut Özil a Sead Kolašinac se vezli v luxusním Mercedesu, když vedle nich zastavili maskovaní muži na skútrech, vytáhli nože a pokusili se fotbalisty okrást.

Nepodařilo se jim to, protože Kolašinac se mužů nezalekl, vyskočil z auta a začal je honit. Na záběrech z bezpečnostní kamery, které se již dostaly na internet, můžeš vidět, jak Kolašinac odvážné poskakuje vedle auta a očekává, ze které strany muži zaútočí.

Sportovcům se naštěstí nic nestalo, což potvrdili samotný klub i londýnská policie. Po přepadení opět nasedli do auta a odjeli do restaurace, kam původně směřovali. Tam už vypovídali před přivolanými policisty.


Domů
Sdílet
Diskuse