Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. července 2019 9:22
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Neymar si vydechl. Obvinění ze znásilnění vyšetřovatelé zrušili

SPORT
Uložit Uložené

Brazilská hvězda se může soustředit na fotbal.

Neymar byl před několika týdny obviněn ze znásilnění. Modelka Najile Trindade, kterou si fotbalista zavolal na návštěvu z Brazílie do Paříže, zašla po několika společně strávených nocích na policii, aby nahlásila napadení a znásilnění, informovalo BBC.

Doporučeno
Neymar odmítá obvinění ze znásilnění. Zveřejnil celou konverzaci se ženou, která zašla na policii Neymar odmítá obvinění ze znásilnění. Zveřejnil celou konverzaci se ženou, která zašla na policii 2. června 2019 23:34

Dnes však v brazilském Sao Paulu obvinění a vyšetřování případu pozastavili kvůli nedostatku důkazů. Finální rozhodnutí mají v následujících dvou týdnech v rukách prokurátoři.

Neymar si vydýchol. Obvinenie zo znásilnenia bolo zrušené
Neymar si vydýchol. Obvinenie zo znásilnenia bolo zrušené Zdroj: TASR/AP

Neymar tehdy reagoval videem na Instagramu, v němž vysvětloval, že se ho modelka zřejmě pokouší vydírat. Ve videu dokonce zveřejnil celou společnou konverzaci s dotčenou ženou, za což mu v Brazílii hrozily problémy se zákonem, protože zveřejněním osobních údajů se dopustil přestupku.

Modelka se rozhodla vyjádřit v televizním rozhovoru, kde popisovala, co jí měl Neymar udělat. Jako důkaz zveřejnila vlastní video, které potají nahrála v hotelovém pokoji. Její věrohodnost však podkopávaly konflikty s právníky i policií. Zatímco policii označila za zkorumpovanou, právníci se jejího případu vzdávali, protože podle nich neměla potřebné důkazy na takové závažné obvinění

Domů
Sdílet
Diskuse