Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. června 2019 23:34
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Neymar odmítá obvinění ze znásilnění. Zveřejnil celou konverzaci se ženou, která zašla na policii

SPORT
Uložit Uložené

Brazilský fotbalista se pokusil očistit své jméno.

Brazilec Neymar hraje už skoro dva roky ve francouzském klubu PSG. V Paříži se fotbalistovi nežije špatně, i když po sportovní stránce zatím v novém působišti nedosáhl takových úspěchů, jaké si předsevzal. V posledních dnech se však nemohl naplno věnovat odpočinku ani tréninku, protože se v médiích objevily zprávy o tom, že měl znásilnit Brazilku, která ho byla navštívit v Paříži.

Jak informovala BBC, žena zašla po návratu domů na policii v Sao Paulo a nahlásila tam znásilnění, přičemž za pachatele označila právě Neymara. Fotbalista se však pokusil očistit své jméno na Instagramu. Ve videu dlouhém 7 minut zveřejnil celou konverzaci s Brazilkou na WhatsAppu, přičemž nevynechal ani části, kde píše o tom, jak se opil, nebo kde si odepisují na sexuální narážky.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený 3n310ta neymarjr (@neymarjr),

Ze zpráv vyplývá, že Neymar ženu navštívil v pařížském hotelu, když ji zavolal do Evropy. Zpočátku navrhoval, aby si s sebou vzala i kamarádku, ať se nenudí, ale ona byla spokojená s výletem jen pro sebe.

Oba spolu komunikovali o společném sexuálním zážitku, Neymar dokonce zveřejnil několik fotek, které mu žena poslala, a popsal i zprávu, kde slibuje, že jejímu synovi přinese nějaké oblečení. Obvinění ze znásilnění označil za pokus o vydírání, ale co se opravdu stalo, zjistí až policejní vyšetřování.

Domů
Sdílet
Diskuse