Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. srpna 2019 18:00
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Začíná Prague Pride, čeho se bojí Billie Eilish?

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Sleduj nejnovější Freshnews plné novinek z domova i ze světa. Dozvíš se více o aktuálně nejpopulárnější zpěvačce a o zajímavostech z Avengers: Endgame.

 

V nejnovějších českých Freshnews se již tradičně dozvíš vše zajímavé, co se v posledních pár dnech událo doma i ve světě. Martin a Kryštof si připravili novinky z hudby, filmů i technologií, to ale není ani zdaleka všechno.

Řekneme si, jak si nechat udělat DNA test za výhodnou cenu a co se z něj dá zjistit a také otevřeme téma aktuálně probíhajícího Prague Pridu. 

Z interpretů na sebe opět upozornila Billie Eilish, která v otevřeném rozhovoru prozradila mnoho detailů ze svého soukromí, včetně skoro celého chorobopisu. Dozvíš se, čeho se nejvíce bojí, jak je možné, že zvládla své album nahrát na posteli mezi polštáři a proč nemohla rozvíjet svou vášeň ke koním.

Zároveň začíná Tekashiho soudní proces a v posledních dnech to žilo i ve Victoria's Secret. Více se dozvíš v samotném videu.

Domů
Sdílet
Diskuse