Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. srpna 2019 11:52
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Joaquin Phoenix založil Jokerův smích na pacientech, kteří se nemohou přestat smát

Joaquin Phoenix založil Jokerův smích na pacientech, kteří se nemohou přestat smát
Zdroj: Warner Bros. Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Představitel prince zločinu se vyjádřil k charakteristikám své postavy.

Smích legendárního zločince a odvěkého nepřítele Batmana jménem Joker je snad jeho nejvýraznějším rysem. Každý z dosud známých představitelů této postavy si se smíchem krále zločinu města Gotham poradil svérázným způsobem.

Talentovaný Joaquin Phoenix pro Il Verdin prozradil, že jeho verze je inspirována chorobou, kvůli které nedokáže jedinec kontrolovat své výbuchy smíchu. „Sledoval jsem videa lidí trpících patologickým smíchem, a tedy neurologickou poruchou, která u jedinců způsobuje nekontrolovatelný smích,“ tvrdí Phoenix.

Který filmový Joker se podle tebe smál nejlépe?

Režisér Todd Phillips (The Hangover) nám s jeho hrdinou Arthurem Fleckem (Joaquin Phoenix) podla dosud známých informací představí Jokera, jakého jsme ještě neviděli. Tentokrát totiž nepůjde o žádnou komiksovou verzi známého zločince, ale o nahlédnutí do nitra osoby, která se od zranitelného introverta přetransformovala v absolutního šílence a násilníka.

V očekávaném Jokerovi uvidíš kromě Phoenixe Zazie Beetz, Roberta De Nira, Marca Marona, Bretta Cullena či Frances Conroy. Česká premiéra je plánována na 3. října 2019 a o snímku se více dočteš v tomto vlákně.

Domů
Sdílet
Diskuse