Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. srpna 2019 17:51
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Youtuber vylovil ztracené GoPro utopeného mladíka, ve kterém jsou zaznamenány jeho poslední chvíle života

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Jeho smrt byla po celou dobu zahalena rouškou tajemství.

Americký youtuber vystupující pod přezdívkou Rich Aloha na svou návštěvu Národního parku v Tennessee určitě jen tak nezapomene. Dva roky poté, co se na tomto místě utopil mladík jménem Richard Ragland, našel vloger během potápění jeho GoPro kameru, na níž byly zachovány jeho poslední chvíle života.

O případu informuje stanice WSB-TV. Richard zemřel 4. června 2017, jen pár dní před dovršením 23 let svého života. Po jeho záhadné smrti, kdy skočil do vody a už se nevrátil zpět, nechal své rodiče s mnoha dosud nezodpovězenými otázkami. Co se v osudný den vlastně stalo a jak vypadaly jeho poslední chvíle?

Doufali, že se to dozví poté, co se podívají záznam z jeho GoPro kamery, kterou si bral s sebou. Nijak se jim však nepodařilo přijít k dané nahrávce. Až dosud, kdy se nahrávací zařízení podařilo vylovit mladému youtuberovi.

Ten se v rámci svého dobrodružného obsahu věnuje i hledání pokladů. Kameru se mu podařilo najít právě během potápění u vodopádu v národním parku. Po otevření GoPro zjistil, že paměťová SD karta se tam stále nachází nepoškozená. Rich Aloha okamžitě začal pátrat po rodičích zesnulého, aby jim záznam mohl předat.

„Jsem velmi rád, že jsem našel tu nahrávku, protože jsem mohl udělat správnou věc a vrátit ji skutečnému majiteli,“ řekl youtuber. Rodiče zesnulého údajně zatím nenašli dost odvahy prohlédnout si všechny záznamy, ale z toho, co viděli, tvrdí, že si jejich syn skutečně užíval život a vždy žil naplno, z čehož mají radost.

Domů
Sdílet
Diskuse