Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. srpna 2019 12:58
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Floyd Mayweather všechny oklamal, že bude odveta s Mannym Pacquiou. Za desetisekundové video vydělal 2,2 milionu dolarů

SPORT
Uložit Uložené

Zápas se pravděpodobně již nikdy opakovat nebude a Mayweather opět dokázal, jaká je jeho skutečná povaha.

Během posledních desítek hodin koluje internetem video, na kterém známý zápasník Floyd Mayweather říká, že se chystá do Saúdské Arábie, aby tam prokonzultoval možnosti odvety s legendárním Mannym Pacquiou. Video již na různých kanálech viděly miliony sportovních fanoušků, kteří měli právo myslet si, že se očekávaného zápasu opravdu dočkáme.

Ve skutečnosti sice desetisekundová výpověď není falešná, jde ale o staré video a Mayweather tak všechny oklamal. Aktuálně na svém oficiálním Instagramu prozradil, že odveta se v životě konat nebude. Dodává, že prostě dostal zaplaceno za to, aby krátký záznam natočil, i když není zcela jasné proč. 

Přikládá i důkaz, že na jeho účet přišly dvě platby dohromady ve výši 2,2 milionu dolarů a my tak máme další důkaz, že nesmíme věřit všemu, co je na internetu. Obzvlášť, když je autorem Floyd Mayweather.

Zpět
Sdílet
Diskuse