Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. srpna 2019 17:38
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Cristiano Ronaldo zaplatil skoro 400 tisíc dolarů ženě, kterou údajně znásilnil

SPORT
Uložit Uložené

Právníci fotbalové hvězdy odhalili částku ze soudních dokumentů, kterou dostala oběť sexuálního násilí po incidentu z roku 2009.

Poprvé byla právníky potvrzena částka 375 tisíc dolarů, kterou přijala žena jménem Kathryn Mayorga za to, že spor týkající se údajného znásilnění na hotelu v Las Vegas v roce 2009 nebudou řešit před soudem, informuje CNN.

V minulém roce se žena rozhodla, že chce dohodu zrušit a jako důvod uvedla, že nebyla v dobrém psychickém stavu, aby prováděla jakékoly úkony týkající se uzavření dohody o mlčenlivosti.

Doporučeno
Cristiano Ronaldo si prý koupil nejdražší auto historie. Za exkluzivní Bugatti zaplatil stovky milionů korun Cristiano Ronaldo si prý koupil nejdražší auto historie. Za exkluzivní Bugatti zaplatil stovky milionů korun 1. května 2019 14:56

Portugalský fotbalista odmítá tvrzení o znásilnění a jeho právní tým tvrdí, že peníze byly Kathryn vyplaceny pouze pro zachování důvěryhodnosti sporu. Už v té době by pochopitelně jakékoli medializované informace spojené se znásilněním nebo sexuálními útoky Ronaldovi mohly uškodit.

Prokurátor nevznesl žádné obvinění, s čímž souvisí i fakt, že žena do dnešního dne nepřišla s žádnými důkazy, které by naznačovaly, že její duševní zdraví v roce 2010 mohlo mít negativní vliv na uzavření dohody.

Doporučeno
Cristiano Ronaldo je blázen, už nikdy k němu nepůjdu domů, prohlásil Evra. Měli spolu obědvat, ale Portugalec začal trénovat Cristiano Ronaldo je blázen, už nikdy k němu nepůjdu domů, prohlásil Evra. Měli spolu obědvat, ale Portugalec začal trénovat 6. srpna 2019 16:04
Domů
Sdílet
Diskuse