Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. května 2019 14:56
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Cristiano Ronaldo si prý koupil nejdražší auto historie. Za exkluzivní Bugatti zaplatil stovky milionů korun

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Cristiano chce být vždy na samotném vrcholu.

Na ženevském autosalonu představila automobilka Bugatti nejdražší auto historie. Bugatti La Voiture Noire slouží jako vzpomínka na 110. výročí založení tohoto výrobce aut a nejde o žádné sériově vyráběné auto. Tento model existuje jen v jedné verzi, a má tedy obrovskou hodnotu.

Ve skutečnosti dokonce nejvyšší hodnotu nového auta v historii, protože by mělo stát až 11 milionů eur (282 milionů korun). Španělské noviny AS však nyní informovaly, že novým majitelem nejdražšího vozu historie se měl stát Cristiano Ronaldo.


Portugalský fotbalista není ve světě automobilů žádným nováčkem, na svém Instagramu se pravidelně chlubí kousky od Bugatti, Rolls Royce či Ferrari. Svou lásku k automobilce Bugatti vyjádřil i před dvěma lety, když si okamžitě koupil exkluzivní Chiron.

Doporučeno
Cristiano Ronaldo se dočkal. Bugatti mu konečně doručilo jeho nový, 1500koňový Chiron Cristiano Ronaldo se dočkal. Bugatti mu konečně doručilo jeho nový, 1500koňový Chiron 29. září 2017 10:33

Tehdy měl za auto zaplatit skoro 3 miliony eur (76 milionů korun), a tak si po přestupu do italského Juventusu očividně přilepšil a neměl problém vysolit několikrát více za unikátní prototyp. Zajezdit si v něm však bude moci až v roce 2021, kdy mu ho má značka dovézt. Mezitím se snad na sociálních sítích k této informaci vyjádří a potvrdí ji.

Domů
Sdílet
Diskuse