Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. srpna 2019 15:05
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Irové lijí whiskey Conora McGregora do záchodu. Přesně tam patří, nechtějí s ním mít nic společného, tvrdí

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Jde o reakci na chování populárního zápasníka, jehož jméno se pojí s mnoha skandály.

Zaměstnanci irského pubu Salty Shamrock, který se nachází na Floridě, dali jasně najevo, co si myslí o dlouhodobých skandálech populárního bojovníka Conora McGregora. Ten se sice proslavil jako zápasník, aktuálně ale sbírá jeden skandál za druhým a pohár trpělivosti Irovi přetekl, když se nedávno provalil nejnovější problém, informuje Independent

Conor McGregor napadl v baru staříka jen kvůli tomu, že odmítl pít jeho whiskey. Incident se sice podle dostupných informací odehrál už v první polovině roku, nic to ale nemění na skutečnosti, že se krajané od zápasníka raději distancují. Jelikož dosud ve svém podniku prodávali i McGregorovu whiskey, využili ji k tomu, aby demonstrovali, co si o jeho chování myslí.

Doporučeno
Conor McGregor napadl v baru starého muže údajně kvůli tomu, že odmítl pít jeho whiskey Conor McGregor napadl v baru starého muže údajně kvůli tomu, že odmítl pít jeho whiskey 15. srpna 2019 15:01

Na video zaznamenali, jak alkohol vylévají do záchodové mísy s komentářem, že nebudou podporovat problematickou osobu, která má problémy se zákonem. Toaleta je podle nich ideálním místem, kam tento komerční produkt patří. Záznam zveřejněný na facebookové stránce podniku se okamžitě rozšířil do celého světa a sbírá stovky tisíc zhlédnutí.

 

Domů
Sdílet
Diskuse