Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. srpna 2019 9:55
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Malý syn Lionela Messiho se naplno radoval z gólu soupeřů. Suárez nemohl věřit vlastním očím

SPORT
Uložit Uložené

Malý Mateo oblibě provokovat svého otce.

Přes víkend se v zápase španělské La Ligy střely týmy FC Barcelona a Betis Sevilla. Hosté se v úvodní části hry většinou bránili, ale pak dostal výborný míč na kopačku Nabil Fekir a poslal ho za záda barcelonského brankáře.

Na hřišti přitom nebyly největší hvězdy Katalánců Lionel Messi ani Luis Suárez, neboť se oba momentálně zotavují ze zranění, a zápas si hráči vychutnávali jen z tribuny. Do hlediště vzali i své děti, což zaujalo režiséra přenosu a na tyto dva velikány pravidelně nabízel divákům prostřihy.


Nejlepší moment přišel ve chvíli, kdy Betis otevřel skóre a malý syn Lionela Messiho Mateo se začal naplno radovat. Zaražený Luis Suárez se na něj hned tázavě podíval s otázkou, co to dělá a proč se raduje z cizího gólu, avšak už samotný Messi v nedávném rozhovoru přiznal, že Mateo je velký provokatér.

Kdykoli Barcelona nebo Argentina prohraje, Mateo si doma dělá z otce legraci a neustále fandí jeho protivníkům. Tentokrát se mu díky vtipné reakci podařilo pobavit internet.

Domů
Sdílet
Diskuse