Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. září 2019 14:00
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Neymar dělá, co může, aby nemusel hrát za PSG. Zaplatí 20 milionů dolarů, pokud se bude moci vrátit do Barcelony

SPORT
Uložit Uložené

Vedení katalánského klubu pracuje na návratu útočníka Neymara, zatím se však nedokázali s PSG dohodnout.

Neymar už dále nechce hrát v klubu PSG a dokonce je ochoten řešit tuto situaci i hodně svérázně.

Vyplývá to z informací zveřejněných portálem Sky Sports News, podle kterého je brazilský fotbalista připraven zaplatit aktuálnímu týmu 20 milionů ze své kapsy, pokud by byl propuštěn zpět do velkoklubu FC Barcelona. Podle dostupných zdrojů PSG s jiným klubem o potenciálním prodeji nejdražšího hráče historie nejednalo.

Doporučeno
Vypadni ty zk***ysyne, křičeli fanoušci PSG na Neymara. Nejvíce se spekuluje o přestupu do Realu Madrid a Barcelony Vypadni ty zk***ysyne, křičeli fanoušci PSG na Neymara. Nejvíce se spekuluje o přestupu do Realu Madrid a Barcelony 12. srpna 2019 18:23

Zatím vše nasvědčuje tomu, že Neymar bude muset zůstat v Ligue 1, neboť uzávěrka přestupního období je již 2. září. Sportovní ředitel Leonardo za PSG sice potvrdil, že jednání mohou pokračovat, nabídku 130 milionů eur, Rakitiče a roční hostování Dembeleho zatím odmítl s tím, že žádá více peněz. Neymara z katalánského klubu koupil v roce 2017 za 222 milionů.

Pokud se nic nezmění, Neymar v PSG bude muset ještě nějaký čas strávit, je však otázkou, jak moc je celá dohoda pro pařížský klub výhodná, údajně totiž očekávání nenaplnil.

 

Neymar robí, čo môže, aby nemusel hrať za PSG. Zaplatí 20 miliónov dolárov, ak sa bude môcť vrátiť do FC Barcelona
Neymar robí, čo môže, aby nemusel hrať za PSG. Zaplatí 20 miliónov dolárov, ak sa bude môcť vrátiť do FC Barcelona Zdroj: TASR/AP
Zpět
Sdílet
Diskuse