Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. září 2019 18:00
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Nazí Češi se procházeli po mole na Fashion Weeku, komu Billie Eilish vynadala?

REFRESHER FRESHNEWS MERCEDES-BENZ PRAGUE FASHION WEEK
Uložit Uložené

Sleduj nejnovější Freshnews, ve kterých se dozvíš vše důležité za uplynulých pár dní.

V nejnovějších Freshnews uvidíš nového moderátora, o kterém ti však zatím nemůžeme nic víc prozradit. Dokonce se může stát, že ho už nikdy více v žádném videu neuvidíš, nechme se překvapit. Slíbit ti však můžeme spoustu informací a aktualit, které se udály během posledního týdne.

Už tradičně nechybí novinky z hudby, v rámci nich nás videoklipem překvapil Hasan. Ze světa se ozývají i hlasy o tom, že do konce měsíce ještě spatří světlo světa gospelové album Kanyeho Westa, není však jisté, zda jím chce nahradit Yandhi, nebo si jen zkrátíme čekání. Kim Kardashian však už zveřejnila trackist i konkrétní datum vydání. 

Nechybí ani novinky ze světa hudby či technologií, více se však už ale dozvíš v samotném videu. Na závěr si ještě připomeneme, co si na aktuálně probíhajícím Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku oblékly známé osobnosti.

Domů
Sdílet
Diskuse