Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. září 2019 13:50
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Soud obvinil dealera, který prodal Mac Millerovi drogy, hrozí mu 20 let. Předávkování populárního rapera úřady stále vyšetřují

HUDBA
Uložit Uložené

Drogový dealer, který prodal Mac Millerovi tabletky obsahující fentanyl, byl obviněn v souvislosti s vraždou rapera.

Příčina smrti populárního rappera Maca Millera už sice byla objasněna, policie však případ neuzavřela. Američan byl skoro přesně před rokem nalezen doma bez známek života, přičemž následná pitva odhalila, že zemřel na předávkování kombinací kokainu, fentanylu a alkoholu.

Doporučeno
Měsíce po smrti Maca Millera si nepamatuju, byla jsem opilá a smutná, tvrdí Ariana Grande Měsíce po smrti Maca Millera si nepamatuju, byla jsem opilá a smutná, tvrdí Ariana Grande 9. července 2019 20:51

Protidrogový úřad chce bojovat proti rozšiřování drogové kriminality a sebevraždám, a tak se snažil přijít na to, kdo byl Mac Millerův dealer. Aktuálně byl za prodej falešných oxykodonových tablet obsahujících fentanyl, Xanax a kokain, obviněn 28letý muž, informuje CBS News. Raper si údajně chtěl koupit léky proti bolesti a ty následně vdechnout nosem, což by s velkou pravděpodobností nemuselo mít fatální následky. 

Zámořské úřady dlouhodobě bojují proti prodeji fentanylu, který se stává nejrozšířenějším zabijáckým opiátem, a tak jim může obviněný Cameron James Pettit pomoci dostat se k velkým zdrojům.

Domů
Sdílet
Diskuse