Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
9. září 2019 15:28
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Lunetic se znovu rozpadá. Skupinu opustil Martin Kocián, důvody jsou prý osobní

HUDBA
Uložit Uložené

Český devadesátkový boy band Lunetic, který kdysi zaplnil nejeden sál vřeštícími fanynkami, se znovu rozpadá. Kapela o tom informovala na svém Facebooku.

Boybandová skupina Lunetic, jejíž členové se v 90. letech stali jedněmi z nejpopulárnějších českých idolů tehdejších teenagerů, se opět rozpadla. Lunetici o tom informovali v neděli na svých facebookových stránkách. 

„Je nám to velmi líto, ale Martin Kocián už není členem skupiny Lunetic. Důvody jsou velmi osobní, takže jen mezi námi. Děkujeme za pochopení,“ napsali pro své fanoušky. Důvod odchodu tak není znám, ale může souviset s již dřívějším rozpadem kapely

Doporučeno
České pořady 90. let, které jsme milovali. Vzpomeneš si na Eso, Volejte řediteli, Tabu nebo Peříčko, které vysílalo tajemné vzkazy? České pořady 90. let, které jsme milovali. Vzpomeneš si na Eso, Volejte řediteli, Tabu nebo Peříčko, které vysílalo tajemné vzkazy? 7. srpna 2018 17:01

V době největší slávy přitom prodali na čtvrt milionu desek. Náhlý příval peněz si však u Martina Kociána vybral svou daň v podobě závislosti na pervitinu. Kapela pak v roce 2003 poprvé skončila, někteří její členové se přitom pokoušeli o sólovou kariéru. Kocián mezitím odjel do Irska, kde se živil jako číšník.

Právě spekulace o možném návratu k drogám vyvolala videopozvánka, kterou na Facebooku nahrál přímo Martin Kocián. Svérázným způsobem na ní zval své fanoušky na silvestrovskou show v Praze.

Domů
Sdílet
Diskuse