Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. října 2019 20:35
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Joaquin Phoenix by rád natočil Jokera 2: Možnosti, kam až zajít s touto postavou, jsou nekonečné

Joaquin Phoenix by rád natočil Jokera 2: Možnosti, kam až zajít s touto postavou, jsou nekonečné
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Phoenix tvrdí, že jde o jeho životní roli.

Joaquin Phoenix je geniální Joker a posledních 20 minut filmu to plně dokazuje. Kdyby měl více prostoru předvést svůj plnohodnotný „Joker charakter“, kdo ví, možná by překonal i samotného Ledgera. V každém případě, tento Joker je jiný a skutečně teprve jako Joker začíná. Diváci tak mohou jen hádat, co bude s jeho postavou nadále a jak by se vyvíjela. Tvůrci nám totiž těsně před premiérou potvrdili, že žádné pokračování nepřipravují, a ani o něm nepřemýšleli.

Nyní se však karta obrací. Joaquina vyzpovídal ve video rozhovoru Peter Travers. Mimo jiné se herec rozpovídal i o možnostech pokračování.


Nepřemýšlel jsem o tom jako o své vysněné roli. Ale teď, upřímně, nedokážu nad tím přestat přemýšlet.

Herec dále řekl, že s režisérem Toddem Phillipsem hluboce probírali možnosti další spolupráce obecně, ale povídali si i o budoucnosti Jokera. „Nakonec je to vysněná role. Nic takového jsem před prací na tomto filmu nechtěl dělat.“

Kdyby mohli a měli co, točili by s režisérem údajně dosud. Jak sám říká, možnosti, kam jít s touto postavou a co všechno s ní udělat, jsou nekonečné. Až čas ukáže, zda se Warner a tvůrci filmu v čele s Phoenixem dohodnou na další části.

Nemusí to vůbec přijít do dvou či tří let. Jedno je jisté, z komerčního hlediska půjde o úspěch a kdyby si tvůrci zažádali o budget pro pokračování, do pár hodin by na stole měli podepsané smlouvy.

Domů
Sdílet
Diskuse