Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. října 2019 22:05
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

A$AP Rocky přiznává, že je závislý na sexu už od střední školy

HUDBA
Uložit Uložené

Rocky prozradil i něco více o své kriminální minulosti, k uvěznění ve Švédsku se však vyjadřovat nechtěl.

Není tajemstvím, že americký raper A$AP Rocky organizoval orgie. Otevřeně se k tomu přiznal a taky dodal, že jeho velmi pozitivní vztah k sexu s více ženami najednou ho dohnal i ke koupi postele za 100 tisíc dolarů. Zároveň jsme se již dříve dozvěděli, že poprvé se orgií zúčastnil, když měl 13 let.

Doporučeno
A$AP Rocky doma organizuje tolik orgií, že si musel koupit postel za 100 tisíc dolarů A$AP Rocky doma organizuje tolik orgií, že si musel koupit postel za 100 tisíc dolarů 9. března 2019 14:35

Aktuálně se v rozhovoru pro WE TV podle TMZ ještě více rozpovídal o této své zálibě. Dodává, že od střední školy byl na sexu závislý a poukazuje na rozdíl mezi nadržeností a závislostí. Není však jisté, zda navštívil i profesionála, nebo si tuto diagnózu určil sám.

Zároveň v rozhovoru prozradil něco více o své relativně bohaté kriminální minulosti, v tomto případě však nebyl ochoten mluvit o nejnovější kauze z léta 2019, kdy se dostal na měsíc do švédského vězení. Nakonec se mu sice podařilo vyváznout, chvíli to však vypadalo, že v Evropě stráví více než rok.

 

Domů
Sdílet
Diskuse