Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. března 2019 14:35
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

A$AP Rocky doma organizuje tolik orgií, že si musel koupit postel za 100 tisíc dolarů

HUDBA
Uložit Uložené

Raper svými odpovědi v novém rozhovoru nezklamal.

Možná si vzpomínáš na leden, kdy A$AP Rocky v rozhovoru pro GQ vyprávěl o svých zážitcích z koncertní šňůry. Od začátku roku 2019 se do značné míry vzdal alkoholu a drog, a tak si čas po koncertech krátil orgiemi.

V jeho vnímání mohou být orgie očividně velmi divoké, protože má v oblibě i zážitky ve čtveřici či pětici. Od té doby však uběhlo několik týdnů a do interview se známým raperem se pustil magazín Esquire. Není známo, čím to bylo způsobeno, ale Rocky se v rozhovoru otevřel ještě více.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený PRETTY FLACKO (@asaprocky),

Když přišla řeč na jeho vilu v Beverly Hills, kde bydlí obrovské množství známých osobností z showbyznysu, zanedlouho už Rocky vyprávěl o své posteli. Musel do ní pořádně investovat, protože ho stála přibližně 100 tisíc dolarů a podle jeho vlastních slov je opravdu gigantická. V interview jen konstatoval, že si tak drahou postel musel opatřit právě kvůli orgiím, které ve vile neustále organizuje.

Za poslední roky si prý našel množství ženských společnic. Myslí si, že jiní muži se vedle úspěšných a pracovitých žen často necítí příjemně, a tak tyto ženy vyhledávají volnomyšlenkáře jako Rocky.

Argumentoval tím, že u rapera se ženy nemusejí bát zlomeného srdce a jde jen o zábavu a požitek. Prý si spolu zakouřímarihuanu a pak se vrhnou na sebe. Rocky si dokonce orgie poctivě dokumentuje a jak prohlásil, mnoho z nich si fotografuje.

Zavzpomínal i na období, kdy mu bylo 13 let a absolvoval své první orgie. Se skupinou kamarádů a kamarádek se vyvezli na střechu jednoho z paneláků, rozvěšeli své bundy na zem a orgie mohly začít. Mělo tam být přibližně 5 dívek a 10 chlapců, přičemž tehdy moc nerozuměl, co se děje, protože byl příliš mladý. Očividně mu však návyky z dětství zůstaly dodnes.

Domů
Sdílet
Diskuse