Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. října 2019 20:38
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Kanye West zveřejnil nový model obuvi Yeezy a lidé nechápou: Stejné jsem nosil ve vězení, reaguje fanoušek

MÓDA
Uložit Uložené

Jsou lepší Kanyeho Crocsy, nebo tyto přezuvky?

Není to tak dávno, co se na veřejnost dostaly první oficiální fotografie Crocsů Kanyeho Westa, které do velké míry kopírovaly ikonickou siluetu Yeezy od adidas.

Podle očekávání vzbudil tento designérský nápad populárního hudebníka bouřlivou diskusi, a tak nyní zveřejňuje svůj další nápad, který taky nezůstal bez povšimnutí veřejnosti. Jde o jednoduché jednolité přezuvky ikonických barevných odstínů, kterým však veřejnost dokáže přijít na chuť jen velmi těžko.

Doporučeno
Svět si utahuje z nových běžeckých Crocsů Kanyeho Westa. Lidé generují nechápavé statusy a vtipné reakční obrázky Svět si utahuje z nových běžeckých Crocsů Kanyeho Westa. Lidé generují nechápavé statusy a vtipné reakční obrázky 13. září 2019 8:48

„Proč nové Yeezy Slides vypadají jako ty, které se nosí ve vězení ?,“ ptá se jeden fanoušek. Další potvrzuje, že měl podobné přezuvky skutečně za mřížemi obuté. Aby toho nebylo málo, zapojil se i samotný Snoop Dogg, který očividně velmi pozorně sleduje Kanyeho manželku a ví, že pracuje na právnickém titulu: „Dostává lidí z vězení a nyní prodává pantofle, které se ve vězení nosí WTF,“ dodává legendární raper.

Kromě toho je veřejnost přirovnává ke Crocsům bez děr. Samozřejmě, našlo se i mnoho zastánců Kanyeho nového modelu, kteří konstatují, že bude obuv určitě pohodlná a mají v plánu si ji koupit. 

Domů
Sdílet
Diskuse