Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. října 2019 20:28
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Rihanna pobláznila internet sérií videí, na kterých předvádí své přednosti

REFRESHER
Uložit Uložené

Kráska z Barbadosu na vlastním těle promuje nové produkty své značky.

Rihanna patří mezi nejoblíbenější ženy planety, ať už dělá cokoli. To platí pro každé období její kariéry, ať už pracuje na budování své značky oblečení, resp. kosmetiky, hudebních novinkách nebo má právě období, kdy se více orientuje na své soukromí.

V současnosti má však rozdělaných hned několik projektů, což však nyní na svém Instagramu odlehčila sérií videí, která potěší jak ženské, tak i mužské oko.

Doporučeno
Rihanna bojuje za krásu ženského těla všech rozměrů a tvarů. Nezajímají mě vyhublé modelky Victoria's Secret, tvrdí Rihanna bojuje za krásu ženského těla všech rozměrů a tvarů. Nezajímají mě vyhublé modelky Victoria's Secret, tvrdí 13. září 2019 16:27

Nejnovější produkty značky Fenty Beauty totiž promuje přímo na svém těle, čímž zároveň poukazuje na své přednosti. Tři zpomalená videa už stihla oběhnout celý svět a za pár desítek hodin je viděly desítky milionů lidí. Krásce z Barbadosu se přitom stačí projít po chodníku, případě ukázat, jak se jeden z jejích produktů využívá v praxi.

Populární zpěvačka ještě chystá v aktuálním roce vydání svého dalšího alba, kterému však nemá možnost věnovat všechen svůj čas, protože si pozornost vyžaduje i její značka Savage x Fenty. Ta z ní mimochodem udělala nejbohatší ženu v hudebním průmyslu v roce 2019.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa badgalriri (@badgalriri),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa badgalriri (@badgalriri),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa badgalriri (@badgalriri),

Domů
Sdílet
Diskuse