Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. října 2019 8:05
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Osm tisíc lidí a 40metrová LED obrazovka. Takto vypadal Rytmusův koncert se symfonickým orchestrem na fotbalovém stadionu

HUDBA
Uložit Uložené

Tvůrci Rytmusovy show zveřejnili i video z příprav samotného koncertu.

Rytmus před několika týdny zaznamenal další milník své kariéry a po dvou koncertech za doprovodu symfonického orchestru před dvěma lety dokázal dostat na fotbalový stadion při podobné příležitosti ještě více lidí. Přibližně 8 tisíc lidí tak bylo svědky, jak prezentoval své skladby za doprovodu smyčců a dechových nástrojů v ještě honosnějším hávu. 

Společně s režisérem Ronaldem Wranikem ze SORRYWECAN totiž připravili i doprovodnou show na 40 metrů široké a 10 metrů vysoké LED obrazovce. Výsledkem byl nezapomenutelný pohled, který vizuálně dodával význam slovům skladeb. 

Nyní jsme se dočkali i několika exkluzivních záběrů přímo z koncertu, a tak máš možnost vidět, jak to celé vlastně vypadalo. Rytmus už v našem rozhovoru prozradil, že toto není ani zdaleka všechno a už nyní má plán, kam ještě živé koncerty posunout. Nejdříve bychom to měli mít možnost vidět 26. prosince v Bratislavě a 28. prosince v Praze v rámci dvou křtů k albu Kontrafaktu s názvem Real Newz.

Doporučeno
Nejdražší a nejvelkolepější vystoupení ve slovenském rapu: Rytmus se symfonickým orchestrem opět přepisoval rekordy (Report) Nejdražší a nejvelkolepější vystoupení ve slovenském rapu: Rytmus se symfonickým orchestrem opět přepisoval rekordy (Report) 23. září 2019 17:57
Domů
Sdílet
Diskuse