Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. října 2019 14:13
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Cardi B si zahraje v Rychle a zběsile 9 po boku Vina Diesela

Cardi B si zahraje v Rychle a zběsile 9 po boku Vina Diesela
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Herecké seskupení Fast 9 se rozrůstá o hudební hvězdy.

The Rock a Statham si sice v Rychle a zběsile 9 nezahrají (dočkat se toho máme až v desítce, která by měla být velkým vyvrcholením série), star power se však najde jinde.

Dnes jsme se totiž dozvěděli, že kromě Johna Ceny ve filmu uvidíme i známou americkou raperku Cardi B. Oznámil to Vin Diesel na svém Instagramu, kde společně vystoupili a hovořili o natáčení a velkoleposti devátého filmu. Cardi B však nebude jedinou hudební osobností. Malé role se dočkal i portorikánský zpěvák Ozunu.

Rychle a zběsile 9 se natáčí již 3 měsíce a jednou z nových lokací by měla být Afrika. Ve filmu si kromě Diesela zahrají i herci jako Chris „Ludacris“ Bridgers, Tyrese Gibson, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Charlize Theron, Helen Mirren, Michele Rodriguez, John Cena, Michael Rooker a další. Režíruje opět Justin Lin (Star Trek Beyond, Fast & Furious 3, 4, 5 a 6) a film dorazí do našich kin 21. května 2020

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Last day in the UK! Pa mi Gente... #Fast92020 #Fatherhood

Príspevok, ktorý zdieľa Vin Diesel (@vindiesel),

Domů
Sdílet
Diskuse