Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. října 2019 8:32
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Vladimir Putin dal otestovat whisky Conora McGregora na přítomnost jedu. Bojovník mu daroval první vyrobenou láhev

NEWS VLADIMIR PUTIN
Uložit Uložené

Conor McGregor prozrazuje, že úplně první láhev své whisky Proper No. 12 dal jako prvnímu ochutnat ruskému prezidentovi. Ten se bál, že je v ní jed.

Conor McGregor aktuálně pro ruská média prozradil něco více z jeho společné historie s prezidentem Vladimirem Putinem.

Vzpomíná na loňský fotbalový šampionát, během kterého mu předal vůbec první láhev své whisky Proper No. 12, která se již v současnosti prodává v barech napříč celým světem. TMZ informuje o vzpomínkách kontroverzního MMA zápasníka, který mluví také o tom, že když láhev Putinovi dal, jeho ochranka ji okamžitě vzala pryč, aby prověřila, zda tekutina neobsahuje jed.

Doporučeno
Muž na Conora McGregora hodil láhev vody kvůli urážkám na domov Khabiba Nurmagomedova Muž na Conora McGregora hodil láhev vody kvůli urážkám na domov Khabiba Nurmagomedova 26. října 2019 9:50

Na závěr svého příběhu zavtipkoval, že si s ruským prezidentem není radno zahrávat. Samozřejmě, jde o součást protokolu, kterým se musí tým Vladimira Putina řídit, což chápe i Conor McGregor. Dodává, že je přesvědčen o tom, že si nejznámější Rus jeho whisky vychutnal.

Conor McGregor to v současnosti nemá lehké, lidé po něm dokonce házejí předměty, pravděpodobně si však za to může sám. I když v Moskvě oznámil návrat do klece, neodpustil si nelichotivé poznámky směrem ke svému nyní největšímu rivalovi Khabibu Nurmagomedovovi.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Conor McGregor Official (@thenotoriousmma),

Domů
Sdílet
Diskuse