Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. června 2019 5:00
Čas čtení 1:17
Oskar Almássy

O budoucnosti Star Wars filmů bude rozhodovat nový člověk. Kathleen Kennedy na hlavní pozici v Lucasfilm končí

O budoucnosti Star Wars filmů bude rozhodovat nový člověk. Kathleen Kennedy na hlavní pozici v Lucasfilm končí
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Máme tu další dávku zpráv ze světa filmů i seriálu.

I dnes se hlásíme s naší pravidelnou rubrikou Snídaně s Filmkultem, která tě znovu seznámí s těmi nejzajímavějšími novinkami ze světa filmu a seriálu.

Na filmy a seriály Star Wars bude dohlížet ženský Kevin Feige

Studio Disney najalo producentku Michelle Rejwan, aby dohlížela na celé univerzum hraných Star Wars filmů a seriálů. Její pracovní pozice nese název Senior VP of live action development and production a měla by představovat osobu, jakou je Kevin Feige v Marvel Studios. Rejwan pracuje s prezidentkou Lucasfilmu Kathleen Kennedy už přes sedm let.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Disney/Lucasfilm

Novinka od režisérky Lady Bird láká úžasným obsazením 

Nadcházející filmová adaptace známého románu Little Women od režisérky Grety Gerwig (Lady Bird) se představila prvními oficiálními obrázky. Nabité herecké obsazení vytvoří herecká jména jako Emma Watson, Laura Dern, Saoirse Ronan, Meryl Streep, Timothée Chalamet, Florence Pugh či Eliza Scanlen. Premiéra je u nás naplánována na 30. ledna 2020 a pro více informací klikej sem.

Nový Scorseseho film s Leonardem DiCapriem vznikne pod Paramountem

Studio Paramount Pictures získalo práva na snímek Killers of the Flower Moon, který bude již 7. společným projektem režiséra Martina Scorseseho a herce Leonarda DiCapria. Paramount bude film financovat i distribuovat. Příběh vychází ze skutečných událostí a knihy Davida Granna Killers of the Flower Moon: The Osage Murders and the Birth of the FBI. Odehrává se ve 20. letech 20. století a popisuje sériové vraždy amerických indiánů z kmene Osage. Za scénářem stojí Eric Roth (Forrest Gump, A Star Is Born).

O budúcnosti Star Wars filmov bude rozhodovať nový človek. Kathleen Kennedy na hlavnej pozícii v Lucasfilme končí
O budúcnosti Star Wars filmov bude rozhodovať nový človek. Kathleen Kennedy na hlavnej pozícii v Lucasfilme končí Zdroj: Paramount Pictures

Studio Marvel se letos ukáže na Comic-Conu v San Diegu

Marvel Studios se po loňské neúčasti letos určitě zúčastní blížící se události s názvem San Diego Comic-Con. Jak už bývá zvykem, zástupci studia se ukážou na panelech v hale H, přičemž je pravděpodobné, že se dozvíme více informací o připravovaných komiksových seriálech či MCU Fázi s pořadovým číslem 4. Snad tedy dostaneme alespoň oficiální názvy filmů, novinky ohledně obsazení či nějaké ty fotky. To zjistíme již 18.–21. července 2019, kdy SDCC proběhne.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Marvel Studios
Domů
Sdílet
Diskuse