Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. dubna 2019 10:53
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Will Smith a Martin Lawrence dokončili natáčení Bad Boys 3

Will Smith a Martin Lawrence dokončili natáčení Bad Boys 3
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Opět jsme si pro tebe připravili dávku skvělých filmových i seriálových postav.

Máme tu další přehled novinek ze světa filmu a seriálu. I dnes se v naší pravidelné rubrice Snídaně s Filmkultem dozvíš všechny podstatné informace z posledních dní.

Bad Boys 3 je natočeno

Třetí díl série Bad Boys, který ponese název Bad Boys For Life, je oficiálně dotočen. Prostřednictvím Twitteru to oznámil herec Martin Lawrence, který se s fanoušky podělil o společnou fotku s kolegou Willem Smithem.

Kromě této dvojice se ve filmu objeví i Vanessa Hudgens, Kate del Castillo, Paola Nunez, Jacob Scipio, Alexander Ludwig, Joe Pantoliano či Charles Melton a jeho premiéry se u nás dočkáme 16. ledna 2020.

Na Netflixu uvidíš skutečný příběh neprávem odsouzených teenagerů

Netflix zveřejnil první trailer pro nadcházející minisérii od režisérky a scenáristky Avy DuVernay (A Wrinkle in Time, Selma). Čtyřdílný seriál ponese název When They See Us a zaměří se na skutečný příběh pěti černošských teenagerů, označovaných jako Central Park Five. Ti byli odsouzeni za znásilnění, které nespáchali.

Obsazení tvoří herci jako Michael K. Williams, Vera Farmiga, John Leguizamo, Felicity Huffman, Niecy Nash, Blair Underwood, Christopher Jackson, Joshua Jackson, Omar Dorsey, Adepero Oduye, Famke Janssen či Jharrel Jerome. Všechny epizody budou zpřístupněny 31. května 2019.

Roztomilý Pikachu se připomenul další ukázkou

Studio Warner Bros. Pictures zveřejnilo nové promo pro očekávaný snímek Detective Pikachu. K ukázce přikládáme i videoklip k titulní skladbě Carry On, za níž stojí producent Kygo a zpěvačka Rita Ora. Pikachu s hlasem Ryana Reynoldse dorazí do našich kin již 9. května 2019.

James McAvoy se ukázal na fotce z hororu It: Chapter Two

Režisér Andy Muschietti (It) zveřejnil na svém Instagram novou fotku Jamese McAvoye z pokračování hororu It, které ponese název It: Chapter Two. McAvoy ztvární dospělou verzi Billa Denbrougha a ve filmu se kromě něj objeví i Bill Skarsgård, Bill Hader, Sophia Lillis, Finn Wolfhard či Jack Dylan Grazer. Premiéry se dočkáme 5. září 2019.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

And a happy belated birthday to the great @jamesmcavoyrealdeal who will thrust his f-f-fists against anything that moves in September 6 #billdenbrough #itchapter2

Príspevok, ktorý zdieľa Andy Muschietti (@andy_muschietti),

Bronn z Game of Thrones si zahraje v seriálové Temné věži

V seriálové adaptaci The Dark Tower od studia Amazon, která nebude mít nic společného s filmem z roku 2017, si kromě herců jako Sam Strike (pistolník Roland) a Jasper Pääkkönen (Muž v černém) zahraje i Jerome Flynn, známý jako Bronn ze seriálu Game of Thrones. Ztvární postavu kovboje.

Raňajky
Raňajky Zdroj: HBO
Domů
Sdílet
Diskuse