Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. března 2019 13:02
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Letošní Godzilla 2 bude epická. Popere se s gigantickými monstry a připraví se na King Konga

Letošní Godzilla 2 bude epická. Popere se s gigantickými monstry a připraví se na King Konga
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Studio Warner Bros. láká na blížící se premiéru nové Godzilly dalšími lákavými záběry.

I když snímek Godzilla: King of the Monsters (pokračování Godzilly z roku 2014) dorazí do kin až za dva měsíce, prostřednictvím obrázků a trailerů se nám postupně představuje už od minulého roku. Zvláště debutovou ukázku z Comic-Conu v San Diegu jsme si v redakci mimořádně oblíbili.

Studio Warner Bros. nás však v poslední době zásobuje novými záběry ještě o něco intenzivněji, čehož důkazem je například i níže přiložená ukázka. Ta se soustředí na představení trojice gigantických nepřátel Godzilly a naznačuje, že právě ona bude jedinou nadějí na přežití lidstva.

Co se samotného příběhu týče, ten se zaměří na krypto-zoologickou agenturu Monarch, jejíž členové změří své síly s armádou obrovských monster, a to včetně mocné Godzilly. Ta se pak setká například s Mothrou, Rodanem i se svým největším nepřítelem, trojhlavou obludou jménem King Ghidorah. A když tyto starodávné druhy, které byly považovány pouze za mýty, opět povstanou, začnou mezi sebou bojovat o nadvládu, kvůli čemuž zůstane lidská existence viset na vlásku.

Za režií stojí Michael Dougherty (Trick 'r Treat, Krampus), který společně se Zachem Shieldsem (Krampus) napsal i scénář. Zahraje si například Vera FarmigaKen WatanabeSally HawkinsKyle ChandlerMillie Bobby BrownBradley WhitfordThomas MiddleditchCharles DanceO’Shea Jackson Jr.Aisha Hinds či Zhang Ziyi  a premiéra je u nás naplánována na 30. května 2019. Pro více informací klikej sem.

Godzilla
Godzilla Zdroj: Warner Bros.
Domů
Sdílet
Diskuse