Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. listopadu 2017 19:41
Čas čtení 0:00
Marcel O.

Korg a Miek z Thor: Ragnarok se vrátí! Marvel má s těmito skvělými postavami ještě velké plány

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Marvelovský vesmír se každým filmem rozrůstá.

Thor: Ragnarok dorazil do kin minulý týden a my se můžeme radovat z množství nových postav. K Valkyrie, Helle či Grandmasterovi jsme dostali možnost poznat i Korga a Mieka. Známé postavy z Marvel komiksů jsou kolegové Hulka z gladiátorské arény na planetě Sakaar. Zatímco třetí film o Thorovi byl samozřejmě hlavně o něm, tak my víme, že Taika Waititi do něj adaptoval jeden z nejlepších příběhů o zeleném obrovi: Planet Hulk. Jde o vyhoštění Bruce Bannera na zmiňovanou planetu skupinou nazývanou Illuminati (Iron Man, Black Bolt, Doctor Strange, Professor X, Mr. Fantastic a Sub-Mariner).

Korg a Miek z Thor: Ragnarok se vrátí! Marvel má s těmito skvělými postavami ještě velké plány
Zdroj: Marvel

My víme, že jde o jiný příběh než ten ze stránek komiksů, ale podle prvních ohlasů jsou právě Korg a Miek jedny z nejpříjemnějších překvapení na plátně. Na margo těchto dvou postav se v rozhovoru pro Fandango vyjádřil Kevin Feige:

„Určitě máme plány pro Korga a Mieka, protože stejně jako fanoušci si jejich přítomnost maximálně užíváme. Kde a kdy se jejich dočkáme, nám ukáže jen budoucnost.“

Postavu Korga si zahrál sám režisér Taika, který si to nesmírně užíval. Podle něj se můžeme dočkat krátkých spin-offů na styl One-Shotů, které Marvel už nějaký ten rok netočí. Zdá se však, že se jich znovu dočkáme, což potvrzuje i výrok Jeffa Goldbluma. Ten tvrdí, že s Waititim natočil krátkou scénu o tom, jak se přistěhoval k někomu v Austrálii. Že vám to připomíná Thorova „mockumentary“ videa ohledně toho, kde se nacházel během Civil War?

Domů
Sdílet
Diskuse