Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. října 2017 20:38
Čas čtení 0:00
Ľuboš Č.

Legendární Sonic se dostane do Hollywoodu! Za připravovaným filmem stojí režisér Deadpoola i producent Rychle a zběsile

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Chváli se zdálo, že to kultovní herní postava na velké plátno nedotáhne. Nakonec se však práv k filmu chopili v Paramount Pictures.

Koncem minulého roku jsme vás informovali, že jednu z nejznámějších videoherních postaviček minulého století čeká debut na stříbrném plátně. O film se mělo postarat Sony Pictures a produkčně na něm měl spolupracovat Tim Miller, který si perfektním Deadpoolem v Hollywoodu udělal vynikající renomé. Sony se mezitím práv na natáčení filmu vzdalo, po projektu sáhli zástupci Paramount Pictures a momentálně se zdá, že Sonic the Hedgehog se své filmové premiéry přece jen dočká.

Jména zúčastněných se nezměnila a Tim Miller společně s producentem Nealem H. Moritzem (Fast and Furious) jsou stále na palubě. O režii se postará Jeff Fowler, který se dosud věnoval pouze krátkometrážním filmům a Sonic the Hedgehog bude jeho vstupenkou do první hollywoodské ligy. O jménu scenáristy ani samotném příběhu zatím nepadlo ani slovo, s největší pravděpodobností však uvidíme boj naspeedovaného modrého hrdiny proti úhlavnímu nepříteli, doktoru Robotnikovi. Film má být směsicí akce a CGI efektů. Jak se režisér popere s vražedným tempem hry i její osobitou atmosférou, uvidíme za pár měsíců. Pokud mu však někdo může pomoci natočit úspěšný film, jsou to právě producenti Fast and Furious a Deadpoola.

Legendární Sonic se dostane do Hollywoodu! Za připravovaným filmem stojí režisér Deadpoola i producent Rychle a zběsile
Zdroj: Sega
Domů
Sdílet
Diskuse