Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. května 2017 12:21
Čas čtení 0:00
Miroslav K.

Zlo bude ve srovnání s Demogorgonem v druhé sérii Stranger Things mnohem temnější a horší

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Světl osvěta spatřilo pár nových informací o očekávané nové sérii jednoho z nejlepších seriálů minulého roku.

Očekávané druhé sérii skvělého seriálu Stranger Things od Netflix se věnujeme v pravidelných intervalech, takže pokud jste od nás něco z toho nezachytili, odkážeme vás na toto vlákno, kde najdete vše potřebné. My jen připojíme pár nových informací, které vyšly z úst producenta Shawna Levyho. K starším informacím doplnil, že středobodem nové série bude Will Byers. Ten je nucen čelit několika hrozbám v podobě temného zla, oproti kterému bude Demogorgon z první série vypadat jako slabý odvar.

Rovněž prozradil, že nové postavy se postarají o zajímavou různorodost, která bude dotvářet nejen klasický svět, ale i ten Upside Down. Na závěr nezapomněl zmínit režiséry Andrewa Stantona (Hledá se Dory, WALL-E) a Rebeccu Thomas (Electrick Children). Ti v nadcházející sérii režírovali po jedné epizodě. Jejich přístup, odlišný od bratrů Dufferů, prý zajímavým způsobem obohatil druhou sérii a my budeme bez jakýchkoliv pochybností spokojeni.

Co se ale samotného příběhu týče, ten bude opět zasazen do městečka Hawkins ve státě Indiana a měl by se odehrávat v roce 1984, čili rok po událostech ze série číslo jedna. Určitě se počítá s účastí hlavního osazenstva, ke kterému patří jména jako Millie Bobby Brown (Eleven), Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Noah Schnapp (Will Byers), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), ale i Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Natalia Dyer (Nancy Wheeler) či Charlie Heaton (Jonathan Byers). Premiéry druhé série se dočkáme rovnou na Halloween. Těšíte se?

Domů
Sdílet
Diskuse