Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. října 2019 20:41
Čas čtení 0:00
Matej Krajčovič

Trailer na Death Stranding pro PS4 je plný hvězd. Schová do kapsy i očekávaný Cyberpunk 2077

TECH
Uložit Uložené

Seznam herců a známých osobností, jejichž virtuální podoby ve hře potkáš, je opravdu rozsáhlý.

Celý herní svět se těší na 16. dubna 2020, protože v tento den má vyjít Cyberpunk 2077, kde se jako jedna z hlavních postav ukáže virtuální podoba Keanu Reevese.

Podobný nápad však CD Projektu Red vyfouklo i Sony. Na platformě PlayStation 4 se totiž již 8. listopadu 2019 exkluzivně objeví Death Stranding.

Doporučeno
Keanu Reeves se objeví v Cyberpunku 2077! Hvězdný herec oznámil datum vydání a ukázal se v novém traileru Keanu Reeves se objeví v Cyberpunku 2077! Hvězdný herec oznámil datum vydání a ukázal se v novém traileru 9. června 2019 22:54

Téměř osmiminutového trailer ukazuje ještě mnohem početnější hvězdné herecké obsazení. Hlavní roli v něm má virtuální Mads Mikkelsen (Star Wars: Rogue One, Hannibal, ale i záporák z bondovky Casino Royale) a k němu se přidávají Norman Reedus (Živí mrtví), Léa Seydoux (bondgirl ze Specta), Margaret Qualley, scenárista Guillermo del Toro a další.

Pokud se už těšíš, jak si tuto hru zahraješ, tak ti nedoporučujeme se na trailer dívat, protože obsahuje hodně spoilerů. Pokud se tedy nechceš připravit o překvapení, scrolluj níže.

Hra s velmi slibně vypadajícím příběhem „spojujícím život a smrt“ má být dimenzována jako open-world, na obrovské mapě by ses tedy měl pohybovat zcela volně, samozřejmě v rámci plnění misí.

Za vývojem stojí studio Hidea Kojimy, který se stal legendou hlavně díky sérii Metal Gear Solid. Vývoj Death Stranding však sahá až kamsi do roku 2016, první zmínka o hře se totiž objevila na tehdejší konferenci E3. Grafické ztvárnění se však od té doby již výrazně posunulo.

PC verze hry by měla vyjít až v létě 2020, několik měsíců si ji tedy užijí pouze majitelé PlayStationu.

Za zmínku nepochybně stojí i nadupaný soundtrack. Své singly, které se ve hře objeví, tento měsíc zveřejnila skupina CHVRCHES i seskupení Major Lazer. To jen svědčí o tom, že Sony se v tomto titulu rozhodlo utopit opravdu velké peníze.

Domů
Sdílet
Diskuse