Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. října 2019 21:45
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Avril Lavigne vystoupí v Praze. Rebelská královna chce ovládnout Tipsport arénu

HUDBA
Uložit Uložené

V rámci koncertu zazní hity jako Girlfriend nebo Complicated. Avril se po dvanácti letech podívá znovu do Prahy.

Francouzsko-kanadská zpěvačka Avril Lavigne vystoupí v Praze. Hlavní město si podmaní 23. března 2020 v Tipsport areně. Dorazí u příležitosti turné Head Above Water, na němž zahraje stejnojmenné album, již šesté v řadě.

Rebelská královna Avril navštíví Česko po dvanácti letech, přičemž jde o její turné po několikaleté pauze, během které byla pět měsíců upoutána na lůžko. Zpěvačku totiž v roce 2014 postihla lymská borelióza. Nesměla hrát a byla donucena dát si tvůrčí pauzu. 

Doporučeno
Nicki Minaj a Avril Lavigne nejsou hloupé blondýny. Společnou skladbou bojují proti stereotypům Nicki Minaj a Avril Lavigne nejsou hloupé blondýny. Společnou skladbou bojují proti stereotypům 13. února 2019 11:39

První písní po dlouhé pauze byla právě Head Above Water. Zpěvačka se v ní vyzpívává z nemoci, při které prý myslela, že zemře. „Bojuji tu o svůj život / nemohu rozdělit moře, nemohu dosáhnout břehu / a můj hlas se stal hnací silou / nedopustím, aby mě to stáhlo přes palubu,“ zpívá v emotivní skladbě. 

Mimo skladeb z alba se ale fanoušci mohou jistě těšit i na velké hity z alba Let Go, kterým Avril ovládla hitparády v roce 2002. Od té doby se jí drží její typická drzá, punková image, díky které si ji zamilovaly miliony fanoušků po celém světě. Facebookovou událost nalezneš zde, vstupenky můžeš kupovat v síti TicketMaster.

Domů
Sdílet
Diskuse