Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. listopadu 2019 16:45
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Attila Végh vs. Karlos Vémola: Kdy to celé vypukne a kde můžeš zápas století sledovat?

SPORT
Uložit Uložené

Kde sledovat zápas Végh vs. Vémola? Přinášíme ti odpověď.

Konečně nastal ten dlouho očekávaný den. Dnes večer se proti sobě konečně postaví dva velikáni české a slovenské MMA scény. V rámci Oktagon 15 si to mezi sebou rozdají za Slovensko Attila Végh a za Česko Karlos Vémola.

Doporučeno
Vyhraje Végh, nebo Vémola? Zeptali jsme se slavných MMA bojovníků, jaký tipují výsledek zápasu století Vyhraje Végh, nebo Vémola? Zeptali jsme se slavných MMA bojovníků, jaký tipují výsledek zápasu století 8. listopadu 2019 17:21

Zápas století, jak ho mnozí nazývají, vyvrcholí v beznadějně vyprodané pražské O2 areně. Program začíná už v 18:00, kdy lidi v hale, ale i před obrazovkami, čeká 6 soubojů v různých váhových kategoriích v rámci přípravných prelims zápasů. Kromě pěti čistě mužských duelů se můžeme těšit i na jeden výlučně ženský.

Tato kola budeš moci sledovat jedině, pokud si zakoupíš PPV (pay-per-view) přístup přes oficiální stránku OKTAGON.TV. Livestream na celý večer stojí 330 korun a probíhat bude od 18:00 až do 23:00.

Doporučeno
Československý MMA zápas století stál desítky milionů. Jak se rodil souboj Vémoly s Véghem a co diváky čeká (Rozhovor) Československý MMA zápas století stál desítky milionů. Jak se rodil souboj Vémoly s Véghem a co diváky čeká (Rozhovor) 6. listopadu 2019 9:43

Většinu diváků ale pravděpodobně zajímá tzv. hlavní karta, jejímž zlatým hřebem je samotný zápas století. Těchto 5 kol bude postupně začínat už od 20:00 a kromě OKTAGON.TV je budou vysílat také 02 TV Sport, JOJ Plus či TV Tipsport. Pokud tě však zajímá výlučně Végh vs. Vémola, předpokládaný začátek souboje začne přibližně od 22:00.

O2 TV Sport má naplánované vysílání už v 19:30, což znamená, že s největší pravděpodobností si před samotným hlavním programem budeš moci užít studio s experty, kde se budou jednotlivé zápasy rozebírat podrobněji. Přenos je samozřejmě také zpoplatněn. Nejvýhodnější je si zakoupit balíček O2 TV Sport Pack na měsíc za 199 korun měsíčně.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Karlos "Terminator" Vemola (@karlos_terminator_vemola),

Slováci mají o něco větší štěstí, než Češi. Slovenské vysílání na JOJ Plus bude totiž zcela zdarma. To se týká nejen televize, ale také vysílání přes internet. 

Zdarma budeš moci sledovat zápas století i přes TV Tipsport. Nezapomínej ale, že podmínkou sledování je, že se musíš dopředu registrovat.

 

Domů
Sdílet
Diskuse