Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
10. listopadu 2019 9:50
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Gábor Boráros zveřejnil fotografii roztrženého obočí. Krvavá rána je velká jako jeho oko

SPORT
Uložit Uložené

Rozhodčí musel po zásahu kolenem do hlavy Gábora Borárose okamžitě ukončit zápas.

Včerejší zápas Gábora Borárose v rámci události Oktagon 15 nepatřil mezi ty zdařilé a vzpomínat na něj určitě nebude v dobrém. Prohrál totiž jen za něco méně než minutu v prvním kole poté, co nešťastně spadl na koleno soupeře Kaika Brita. Tvrdý úder mu Kaiko adresoval těsně nad oko, což způsobilo několik centimetrů velkou tržnou ránu, která intenzivně krvácela. 

Rozhodčí pár vteřin po tvrdém úderu kolenem do hlavy rozhodl, že zápas dále pokračovat nebude a Gábor Boráros si tak připsal další prohru. Důležitější v tomto okamžiku je, že je zdravotně v pořádku a zranění vyžadovalo jen několik stehů.

Doporučeno
Gábor Boráros prohrál za necelou minutu. Naběhl si na koleno soupeře a vážně se zranil Gábor Boráros prohrál za necelou minutu. Naběhl si na koleno soupeře a vážně se zranil 9. listopadu 2019 21:45

Gábor vzal prohru sportovně, na svůj Instagram po pár hodinách přidal komentář k videu během lékařského ošetření: „No problem, jdu dál, to je nic.“ Zveřejnil i detail tržné rány, ještě před tím ale své followery upozornil, že záběry nejsou vhodné pro nezletilé diváky. A samozřejmě i ty se slabším žaludkem.

Gábor Boráros zverejnil fotografiu rozťatého obočia. Krvavá rana je veľká ako jeho oko
Gábor Boráros zverejnil fotografiu rozťatého obočia. Krvavá rana je veľká ako jeho oko
Domů
Sdílet
Diskuse