Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. listopadu 2019 7:55
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Známý UFC bojovník se popral se dvěma muži na záchodcích v baru. Měl vtipkovat o přítelkyni jednoho z nich

SPORT UFC
Uložit Uložené

„Nemohl jsem je přece prosit na kolenou, aby mě pustili z kabinky po použití záchodu,“ tvrdí Jason Knight.

Na veřejnost se aktuálně dostalo video, na kterém se známý americký MMA bojovník Jason Knight, který dokonce zápasí v UFC (největší a nejznámější liga MMA), bije s neznámou dvojicí mužů na záchodcích v nejmenovaném baru.

Populární zápasník se pro The Sun vyjádřil, že záznam pochází ještě z minulého roku. Jeho někdejší kamarád Brok Weaver ho však měl z pomsty sdílet na Instagram až teď. Celou situaci popisuje jako jedno velké nedorozumění.

Doporučeno
Sny se mi rozplynuly, do UFC se už nedostanu, chci odvetu, tvrdí poražený Karlos Vémola. Má Attila Végh zájem? Sny se mi rozplynuly, do UFC se už nedostanu, chci odvetu, tvrdí poražený Karlos Vémola. Má Attila Végh zájem? 10. listopadu 2019 8:08

„Jeden muž si na záchodech stěžoval na svou přítelkyni nějakému kamarádovi. Já jsem to zaslechl a udělal si z toho srandu. Žertík se však očividně nelíbil ani jednomu z chlapců, protože mě obklíčili v mé kabince, kde jsem právě vykonával malou potřebu,“ tvrdí Knight.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Jason Knight (@jtkthekid),

„Než jsem se však otočil, kromě těch dvou tam najednou stálo dalších sedm lidí se zapnutými kamerami. Tehdy jsem pochopil, která bije. Řekl jsem jim, ať se vzdálí, jinak půjdou na zem,“ popisuje MMA bojovník. Ti ho však prý neuposlechli a měli mít sprosté řeči, a tak se strhla rvačka.

„Nechtěl jsem je přece prosit na kolenou, aby mě pustili ven z kabinky,“ odůvodňuje svou první ránu Knight. Od té doby se však prý hodně změnilo a bojovník tvrdí, že dnes by v tom baru ani nebyl a už vůbec by si nedělal legraci z cizích lidí.

Domů
Sdílet
Diskuse