Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. prosince 2019 10:50
Čas čtení 0:00
Vojtěch Vanda

V Praze se srazily autobusy, desítky lidí jsou zraněny. Jely v nich i děti

NEWS
Uložit Uložené

Tragédie na pražském Chodově si vyžádala spoustu raněných.

V Praze došlo ke srážce dvou autobusů, ve kterých jely i děti. Nehoda se udála v městské části Praha 11 – Chodov. Záchranná služba na začátku registrovala asi 30 zraněných, do nemocnic jich odvezla 16. O život na místě nikdo nepřišel. O situaci informovala Záchranná služba hl. m. Prahy na svém Twitteru.

Doporučeno
Video zachycuje nehodu cisterny s olejem na D1, při které uhořel člověk Video zachycuje nehodu cisterny s olejem na D1, při které uhořel člověk 14. října 2019 15:43

Autobusy se srazily dnes dopoledne v ulici Roztylská. K nehodě okamžitě přispěchaly záchranné zdravotnické vozy, hasiči, policie, evakuační autobus dopravního podniku a dokonce i vrtulník. 

Záchranná služba poté o průběhu traumaplánu informovala na svém Twitteru. Nakonec musela rozvézt 16 zraněných do nemocnic. Situace i vyžádala pět středně zraněných dospělých, osm lehce zraněných dětí a tři lehce zraněné dospělé. Jednu ženu s úrazem hlavy musel transportovat vrtulník. Zranění byli odvezeni do Fakultních nemocnic Motol a Královské Vinohrady. 

 
Domů
Sdílet
Diskuse