Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. října 2019 15:43
Čas čtení 0:00
Vojtěch Vanda

Video zachycuje nehodu cisterny s olejem na D1, při které uhořel člověk

NEWS
Uložit Uložené

Ředitelství silnic a dálnic zveřejnilo kamerový záznam osudového momentu nehody na D1.

Na Twitteru Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) se objevilo nové video z kamerového systému, které zachycuje tragickou nehodu cisterny s palmovým olejem na 49. kilometru směrem na Brno.  Při hromadné nehodě, jež se stala v neděli večer, se srazilo pět osobních aut s plnou cisternou. Jedna osoba nehodu nepřežila. O incidentu informoval Týdeník Policie.

Doporučeno
Vražda pražského taxi-bosse je dodnes nevyjasněná. V 90. letech bral výpalné a shromažďoval informace na podsvětí i politiky Vražda pražského taxi-bosse je dodnes nevyjasněná. V 90. letech bral výpalné a shromažďoval informace na podsvětí i politiky 9. září 2019 10:48

Nehoda se stala u Psárů ve Středočeském kraji. V neděli před půl osmou večer havarovala cisterna, do které postupně narazilo pět osobních aut. Všechna začala hořet. Podle informací Týdeníku si nehoda vyžádala jednoho mrtvého. 

Nové video z bezpečnostních kamer zachycuje nehodu cisterny s olejem na D1, při které uhořel člověk
Nové video z bezpečnostních kamer zachycuje nehodu cisterny s olejem na D1, při které uhořel člověk Zdroj: Týdeník Policie

„Zdravotnická záchranná služba na místě ošetřila dalších deset lidí, z nichž většinu převezla do nemocnic. Přivolán byl i vrtulník, který do Ústřední vojenské nemocnice transportoval vážně zraněného policistu sraženého osobním vozem," sdělil mluvčí hasičů Petr Svoboda. Policisté totiž blokovali provoz na 34. kilometru, kde do hlídky narazil v plné rychlosti Mercedes. 

Ředitelství silnic a dálnic se dnes rozhodlo, že zpřístupní záznam bezpečnostních kamer z nehody. Na něm uvidíte celý průběh nehody„Škoda vzniklá požárem byla odhadnuta na 10 milionů korun," dodal mluvčí Svoboda.

Domů
Sdílet
Diskuse