Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. prosince 2019 17:56
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Otec se pokusil dát své dceři „nejhorší dárek na světě“, její nečekaná reakce nemá chybu

NEWS
Uložit Uložené

Pokorná holčička se z banánu radovala více než mnohé jiné děti, když dostanou to, o čem dlouho snily.

Pro většinu dospělých lidí jsou vánoční svátky v první řadě o rodinné pohodě a cílem je, aby byla celá rodina spolu a užívali jsme si jeden druhého.

V případě dětí je to trochu komplikovanější a Vánoce jsou často synonymem pro dárek. Zároveň platí rovnice, že čím vyšší je jejich spokojenost s materiálními dary, tím jsou Vánoce lepší. To jim samozřejmě nemá nikdo za zlé, tento jev však může být spojen i s výchovou.

Doporučeno
Policisté zjistili, že jejich kolega krade hračky určené pro rodiny v nouzi. Chlupatý zloděj je ukrýval v pelíšku Policisté zjistili, že jejich kolega krade hračky určené pro rodiny v nouzi. Chlupatý zloděj je ukrýval v pelíšku 22. prosince 2019 14:10

V této souvislosti se objevilo velmi milé video od youtubera LGNDFRVR, který je zároveň i otcem. Ještě před oficiálním rozbalováním dárků se rozhodl dát své dceři „nejhorší dárek na světě“, aby zmapoval její reakci, která překvapila nejen jeho, ale i celý internet.

Když dívka pěkně zabalený dárek rozbalila a spatřila v něm banán, její oči se rozzářily a byla velmi mile překvapená. Dar okamžitě využila a pořádně si ho vychutnala. Komentující konstatují, že toto dítě je definicí skromnosti a pokory, s čímž se nedá nesouhlasit. Celý průběh zachycuje i následující 6minutové video.

Domů
Sdílet
Diskuse