Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. ledna 2020 14:05
Čas čtení 0:40
Antonín Havlík

Maniak s Protivou mají Kruhy pod očima, ale stejně nejdou spát

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Spolupráce, na kterou fanoušci dlouho čekali, je tady.

Raper Maniak aka Mani-Ak-47 se vrátil zpátky do svého města Ballerbyn, vydal album Ach Ano III s patnácti nabitými skladbami a nyní posílá ven temný videoklip na třetí singl s názvem Kruhy pod očima.

O produkci se postaral Czech Strings a jako host na tomto tracku není nikdo jiný než Protiva, který se objevil ve videoklipu po skoro dvou letech. Je otázka, zda v budoucnu vydá i nějaký svůj vlastní projekt.

„Obrovskej shout-out Protivovi, že se mnou dal tuhle věc,“ vzkázal Maniak svému hudebnímu kolegovi na Instagramu. Tam nastínil i další plány do budoucna. „Uploadnem i zbytek desky na Ach Ano kanál. Jo a tour dates vypustíme taky brzy. Kdyby nehořela Australie, tak se usmívám furt jako na týhle fotce,“ píše u jednoho z příspěvků. 

Doporučeno
Maniak má pod stagí hype, na stagi je beast. V novém klipu je hypebeast Maniak má pod stagí hype, na stagi je beast. V novém klipu je hypebeast 7. listopadu 2019 10:32

Maniakovu desku Maniak – Ach Ano III: Ballerbyn si můžeš ve fyzické podobě objednat na oficiálním BiggBoss e-shopu za 300 Kč nebo je streamovat na Spotify a Apple Music. Společně s albem vydal raper i tématicky laděná trika.

Domů
Sdílet
Diskuse