Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. listopadu 2019 v 10:32
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Maniak má pod stagí hype, na stagi je beast. V novém klipu je hypebeast

HUDBA ČESKO ČESKÝ RAP RAP
Uložit Uložené

Maniak v novém videoklipu popisuje, proč je hypebeast.

Další ukázka z blížícího se alba nazvaného Ach Ano III je tady. Maniak aka Mani-Ak-47 vydává skladbu Hypebeast, jejíž název vysvětluje hned v refrénu.

„Pod stagí mám hype, na stagi jsem beast, takže jsem hype beast, i kdybych se celej svlík,“  zaznívá v akčním klipu, který natočil Honza Ruttner a Jakub Salavec. 

Doporučeno
Tvůj raper dává beef, Maniak vidí jenom sóju. Budem legendy jak Ori, vzkazuje ve videu Ballerbyn Tvůj raper dává beef, Maniak vidí jenom sóju. Budem legendy jak Ori, vzkazuje ve videu Ballerbyn 4. října 2019 v 14:37

O beat na této skladbě se postarali producenti Season a Czech Strings, zvuk namíchal D.kop. Maniakovi fanoušci dostanou dávku nového svěžího materiálu, o čemž se mohli přesvědčit už v předchozí skladbě Ballerbyn. Už v minulosti přiznal, že album bude „směs zm***tví a deprese“.

Zároveň připravuje celou řadu novinek. „Ještě brzy vyjde věc se Smokepurrem na chill,“ přiznal na svém twitterovém účtu nedávno Maniak. Představil zároveň i youtubový kanál projektu Ach Ano, který je jednou z věcí, prostřednictvím které chce naplnit své vize. 

Domů
Sdílet
Diskuse