Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. ledna 2020 17:49
Čas čtení 0:32
Tímea Krauszová

Muž si do drogy zamíchal i pozůstatky své matky předtím, než ji údajně sám požil

NEWS
Uložit Uložené

26letý Američan prodával podomácku vyrobené drogy, načapali ho policisté v civilu.

Mladý muž z Winsconsinu byl zadržen poté, co v průběhu několika měsíců opakovaně prodal drogy policistům v civilu. Policie nakonec prohledala jeho byt a podle New York Post našla skleněné trubky, marihuanu, extázi a neznámý prášek.

Do drog zamíchal pozůstatky vlastní matky

Začátkem ledna 2020 provedli policisté domovní prohlídku u muže, o kterém věděli, že prodává drogy. Našli u něj důkazy o drogové činnosti, neznámý prášek a v bytě měl i sejf, ve kterém schovával velké množství zlata a platiny. 

Samozřejmě, během vyšetřování se policisté 26letého Američana zeptali i na původ prášku. Muž řekl, že mu v roce 2019 zemřela máma, jejíž pozůstatky si po kremaci nechal. Postupně je zamíchával do různých směsí, některé z nich prý sám i vyzkoušel a ochutnal. Není jasné, zda se pozůstatky jeho mámy nacházely i v dávkách, které prodal svým zákazníkům.

Doporučeno
Zubařka Dominika: Všichni si chtějí bělit zuby, ale nikdo si je neumí ani jen vyčistit (Rozhovor) Zubařka Dominika: Všichni si chtějí bělit zuby, ale nikdo si je neumí ani jen vyčistit (Rozhovor) 14. ledna 2020 14:24
Domů
Sdílet
Diskuse