Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. ledna 2020 6:32
Čas čtení 0:38
Ondřej Jarůšek

Conor McGregor vyhrává tvrdými údery zápas s Cowboyem. Soupeře ukončil rychle v 1. kole

SPORT
Uložit Uložené

Očekávaný zápas Conor McGregor vs. Donald Cerrone je za námi.

Akce UFC 246 je za námi a spolu s ní i očekávaná bitva Conor McGregor vs. Donald Cerrone, která byla zlatým hřebem celého turnaje. Irský bojovník se do klece vrátil po více než roční pauze a ať už lidé kontroverzního zápasníka milují, či nenávidí, jedno mají společné – všichni byli zvědaví, jak se mu comeback podaří.

V tuto chvíli už máme jasno. Conor McGregor si připravil návrat ve velkém stylu a v napínavém zápase s „Cowboyem“, který má na kontě celou řadu rekordů, se mu podařilo zvítězit. Zkušeného soupeře ukončil zhruba po 40 sekundách 1. kola tvrdými údery a připisuje si tak velice cenné vítězství.

Doporučeno
Makhmud Muradov: Dřív jsem přemýšlel, za co utratím 200 korun, dnes jdu a koupím si, co chci (Rozhovor) Makhmud Muradov: Dřív jsem přemýšlel, za co utratím 200 korun, dnes jdu a koupím si, co chci (Rozhovor) 17. prosince 2019 22:50

Podle původních informací měl mít Conor McGregor za zápas slíbeno 5 milionů dolarů a Cerrone si měl odnést 2 miliony dolarů. Nevadská sportovní komise však poté přišla se zprávou, že Ir má za zápas garantovány 3 miliony dolarů, zatímco „Cowboy“ jen 200 tisíc dolarů s tím, že dalších 200 tisíc dostane v případě výhry.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený ufc (@ufc),

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený ufc (@ufc),

Domů
Sdílet
Diskuse