Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
9. března 2020 10:16
Čas čtení 0:39
Viktor Kniš

Travis Scott a Kylie Jenner jsou opět spolu

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Po sérii náznaků a nápověd jsme se dočkali potěšující zprávy ze zdroje blízkého dvojici.

Fanoušci slavného páru ve složení Travis Scott a Kylie Jenner v posledních týdnech sledovali hned několik náznaků, že raper a modelka jsou opět spolu po několikaměsíčním odloučení. Oslavili spolu Den díkůvzdání i Vánoce, později jsme měli možnost vidět fotky z Disneylandu, kam vzali dceru Stormi na její narozeniny. Vše bylo nad slunce jasnější, když Kylie na Valentýna přidala sérii fotek s Travisem. Ve stejný den jí údajně poslal kytici květin. 

Nyní bulvární portál TMZ informuje, že slavná dvojice obnovila svůj vztah, zatím kamarádský. Vyplývá to ze zdrojů blízkým Kylie a Travisovi, přičemž se dozvídáme i to, že už spí ve stejném domě, spolupracují při péči o dceru a podporují se pracovně.

Doporučeno
Nejsem lačný po každé koruně, říká půlmilionový youtuber Petangames. Introvertnímu baviči pomohl ke slávě alkohol (Rozhovor) Nejsem lačný po každé koruně, říká půlmilionový youtuber Petangames. Introvertnímu baviči pomohl ke slávě alkohol (Rozhovor) 8. března 2020 16:58

Oficiální důvod původního rozchodu se dozvídáme pouze ze skladeb Travise Scotta, zatím vše nasvědčuje tomu, že je rozdělil rozdílný pohled na každodenní fungování. Zatímco úspěšná podnikatelka a majitelka kosmetického impéria se už chce usadit, raper cítí, že mu aktuálně jde karta, čehož chce i patřičně využít. To obnáší i časté cestování napříč celým světem.

Travis Scott a Kylie Jenner sú opäť oficiálne spolu
Zdroj: TMZ
Domů
Sdílet
Diskuse