Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. dubna 2020 11:35
Čas čtení 2:55
Richard Balog

Vybrali jsme 5 nejlepších raperů s přívlastkem „Lil“ za poslední dekádu

Vybrali jsme 5 nejlepších raperů s přívlastkem „Lil“ za poslední dekádu
Zdroj: UGG
HUDBA
Uložit Uložené

Toto shrnutí ti přináší odpověď na otázku, kterou si kladeš už déle.

Hudba by měla lidi spojovat a ne rozdělovat. Obzvláště v období, kdy celý svět bojuje s koronavirem, který nám překazil všechny plány na nejbližší týdny. Interpreti nás sice každý den zásobují novými skladbami, videoklipy či alby, jejichž vydání měli s vydavatelstvími naplánováno už delší dobu, podobně si ale dlouhé chvíle můžeme zpříjemňovat sestavováním žebříčků.

V rámci dnešního článku si tak představíme 5 nejlepších raperů s přívlastkem Lil před jménem. Na scéně jich sice najdeme stovky, avšak jen nízké procento se dokáže plnohodnotně prosadit a vybudovat si kariéru lemovanou řadou úspěchů. Nyní se už ale přesuneme k samotným interpretům, přičemž věříme, že na své si přijdou zastánci staré i nové školy. 

Doporučeno
Lil Pump je novodobý Elvis Presley. Proč je rock 'n' roll pro staré a nahradila ho rapová drzost? Lil Pump je novodobý Elvis Presley. Proč je rock 'n' roll pro staré a nahradila ho rapová drzost? 8. září 2019 13:04

Lil Durk

27letý rodák z Chicaga se na scéně pohybuje přibližně od roku 2015. Za tu dobu stihl v rámci své kariéry zaznamenat několik úspěchů, ale i pádů, včetně problémů s vydavatelstvím Def Jam či beefu s Chief Keefem. 

Zpěvné autotune vokály, kterými se Durk vyznačuje, dokonale korespondují s texty, které zčásti odkazují na raperovy kořeny a zároveň oslavují život se všemi náležitostmi, které patří ke kariéře interpreta s miliony zhlédnutí na YouTube a Spotify. 

Své kvality námaktuálně  představil na albu „Family Over Everything“ společně s kolegy z vlastního labelu Only The Family. Album spatřil světlo světa loni v prosinci a v případě, žes ho ještě neslyšel, doporučujeme ti to v dohledné době napravit.

Zpět
Sdílet
Diskuse